Bij Studio Indruk kun je terecht voor zakelijke fotografie. Fotograferen is spelen met licht. Net zolang totdat jij, jouw product of je dienstverlening het beste tot uiting komt. Wij leveren foto’s met een creatieve invulling, waarbij alle unieke en belangrijke details naar voren komen. Onze fotografe Linda werkt met één doel, namelijk goede foto’s afleveren waar jij je als klant prettig bij voelt. Zo streven we altijd naar een passend resultaat dat aansluit bij jouw wensen. Wij fotograferen zowel in onze studio, als op locatie.

Zakelijke fotografie bepaald een eerste indruk

In veel gevallen is een foto van jou, je bedrijf of je medewerkers het eerste wat een (toekomstige) klant ziet. En zoals we allemaal weten: je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Uiteraard wil je dan dat die eerste indruk gelijk een goede indruk is. Een sprekende foto, waarbij jouw bedrijfsidentiteit perfect tot uiting komt. Een foto die ervoor zorgt dat (toekomstige) klanten graag zaken met je willen doen. Bovendien is de mens erg visueel ingesteld, daarom is het belangrijk om scherpe en duidelijke foto’s te hebben. Op die manier bieden de foto’s meerwaarde en vallen ze op bij de klanten, anders heeft de ontvanger er al snel geen aandacht meer voor.

Het model staat centraal

Onze fotografe Linda stelt graag de persoon centraal. Wie ben jij en welk beeld past daarbij? Zo komen we iedere keer weer tot creatieve en verfrissende resultaten die verder gaan dan het standaard plaatje. We maken foto’s die uitstralen wie jij bent. Verder zorgen wij ervoor dat het model zich comfortabel voelt, zodat hij of zij ontspannen op de foto kan. Tijdens de shoot is de aandacht geheel op jou gericht.

Product of dienstverlening leggen wij graag goed vast!

Of het nu gaat om een productfoto voor een website of een foto van jouw dienstverlening voor een brochure, het kan van alles zijn. Wij kunnen jou helpen bij zakelijke fotografie! Duidelijke en heldere foto’s van jouw product of dienst is tegenwoordig erg belangrijk, om de aandacht van jouw doelgroep te krijgen en ze enthousiast te maken. Maar een goede foto dient niet alleen als aandachtstrekker, het kan ook zorgen dat het doel van de foto overkomt bij jouw doelgroep. De (visuele) bedrijfsidentiteit of productbeleving wordt versterkt of kan zorgen voor een toename in verkoop van jouw product of dienst. Daarom zijn professionele foto’s nodig en zetten we jouw product of dienstverlening in het middelpunt. Op die manier zorgen we ervoor dat de functie en de essentie van jouw product of dienst duidelijk wordt weergegeven. 

De foto’s worden daarna geoptimaliseerd. Dit doen we op een manier, waarbij de foto’s aantrekkelijk, natuurlijk en professioneel blijven. Zo geven we de beelden toch een eigen beleving mee die past bij jou als persoon, product of bedrijf.

Voor al je zakelijke fotografiewensen ben je bij Studio Indruk aan het juiste adres. Interesse? Of ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Studio Indruk heeft de werkzaamheden van onze vorige fotograaf, die ermee stopte, overgenomen. De foto’s die door Linda zijn genomen, sluiten naadloos aan op de reeds bestaande foto’s van onze website. Erg prettig zodat de look & feel van onze website in stand is gebleven.

Susanne | Wildenberg Advocaten, Nijmegen