Van logo tot huisstijl

Een juiste presentatie en vormgeving van een bedrijf is erg belangrijk om een goede indruk te maken. Niets is namelijk zo mooi als een duidelijk herkenbare stijl die aansluit bij jouw merk. Een stijl waarbij je klanten met één blik kunnen zien dat het beeld bij jouw bedrijf hoort. De kunst zit hem daarbij in het creëren van herkenbaarheid zonder dat alles hetzelfde is. Bij Studio Indruk zien we dat als onze uitdaging. Onze grafisch vormgeefster Jolijn maakt van ieder huisstijl element een bijzondere creatie, maar ondertussen maakt ook ieder element onderdeel uit van een herkenbaar geheel. Bij een grafisch ontwerp gaat er altijd een proces vooraf, waarbij wij op zoek gaan naar de juiste bouwstenen voor een sterk ontwerp. Jolijn leeft zich daarbij in in jouw bedrijf en zorgt ervoor dat ze het juiste beeld van jouw onderneming krijgt. Op die manier kan ze een passend advies en grafisch ontwerp geven die geheel past bij jouw missie, strategie en doelstellingen. Benieuwd? Neem dan gerust eens contact op.

Grafische vormgeving waarmee je opvalt

Met een duidelijk beeldmerk en een unieke huisstijl val je op bij jouw (potentiële) klanten. Het kenmerkt je identiteit. Hiermee laat je op een goede manier zien wie jij bent en waar jij voor staat als organisatie. Een logo is uniek, persoonlijk, krachtig en soms zelfs eenvoudig tegelijk. Het vormt de rode draad door jouw huisstijl. Wil jij graag een logo laten ontwerpen dat aansluit bij jouw merk en dat verwerken in een herkenbare huisstijl? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Jolijn adviseert je graag!

Bekijk “Huisstijl” voor meer informatie.

Contact opnemen

Jolijn verzorgt al een hele tijd de opmaak van ons drukwerk. Ze werkt altijd snel en secuur en weet voor ons merk de mooiste ontwerpen te maken! Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Studio Indruk!

Laura | New Looxs, Wijchen

Laat een goede indruk achter met een uniek grafisch ontwerp

Eén plus één is drie. Dat is wat er gebeurt als je een stijl zover doorvoert in diverse huisstijl elementen dat ze afzonderlijk sterk en herkenbaar zijn, maar samen synergie opwekken. Bij Studio Indruk streven we er altijd naar om dat te bewerkstelligen. Het eindproduct is een krachtige combinatie van creativiteit en uniformiteit. Bovendien komt jouw persoonlijkheid visueel naar voren in het grafisch ontwerp. Wij kunnen dat onder andere voor je realiseren in de vorm van:

Heb jij een nieuw grafisch ontwerp nodig? Is het tijd om bijvoorbeeld een nieuw logo of huisstijl te ontwikkelen? Studio Indruk denkt graag met je mee. Zo bepalen we samen hoe jij met je bedrijf ‘een goede indruk’ maakt én achterlaat! Neem contact met ons op.