Complementaire tegenpolen

Samen is alles leuker en bovenal completer! Dat vormde voor ons, Jolijn en Linda, de aanleiding om de handen ineen te slaan. De combinatie tussen het plezier dat we beiden hebben in ons werk en de passie en ervaring die we hebben meegenomen uit het verleden komt tot uiting in het resultaat. We vullen elkaars kwaliteiten aan en houden elkaar graag scherp. Formeel kennen we daarbij niet; wij werken het liefst persoonlijk samen, met elkaar en met jou!

We vullen elkaars kwaliteiten aan en houden elkaar graag scherp

Studio Indruk
samen in balans

Studio Indruk bestaat uit grafisch vormgeefster Jolijn en fotografe Linda; beiden verschillend en samen in balans. Binnen onze dienstverlening bieden we een compleet pakket aan van grafische vormgeving en fotografie. Zo zorgen we ervoor dat jouw foto’s en huisstijl naadloos op elkaar aansluiten. De samenwerking met jou als klant staat daarbij centraal. Benieuwd naar wat Studio Indruk voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Jolijn – Grafisch Vormgeefster

Actiegericht, praktisch en creatief. Die drie woorden zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Wat mij vooral uitdaagt als grafisch vormgeefster is de doorvertaling van jouw wensen en ideeën naar een tastbaar product waar we samen trots op zijn. Het puzzelen met een creatief idee dat haalbaar is binnen het gestelde budget om zo te komen tot een passend advies, dat is iets waar ik iedere dag vol enthousiasme mee aan de slag ga!

Linda – Fotografe

Veelzijdig, sfeer en intuïtie. Een krachtige combinatie van factoren die belangrijk zijn binnen mijn vakgebied. Het mooiste aan fotograferen vind ik de mensen waar ik mee in aanraking kom en het verhaal dat zij met zich meebrengen. Het is bijzonder om zodanig met licht te kunnen spelen dat er een sfeer wordt gecreëerd die helemaal bij iemand past. Elk mens is immers uniek en heeft iets moois; dat breng ik graag in beeld.

Even terug naar “vroeger”

Studio Indruk, opgericht op 3 juli 2017, vormde voor ons een nieuw avontuur waar wij vol enthousiasme en overtuiging zijn ingestapt. Hoe is dat zo gekomen? We hebben elkaar leren kennen bij onze oude werkgeefster. Nadat zij had aangegeven het bedrijf te beëindigen hebben we, na een aantal inspirerende gesprekken, de stap gezet om samen Studio Indruk te starten. Daarin combineren we onze creativiteit en ondernemerschap om zo tot de mooiste resultaten te komen. Elke dag weer!