Portfolio

Hoewel ik mij heb toegelegd op zakelijke fotografie kun je bij mij ook terecht voor prachtige portretfoto’s.


Dit kan elkaar ook versterken; een foto van de eigenaar en medewerkers van een bedrijf op je website geeft vertrouwen aan bestaande en nieuwe klanten. Ze weten dan wie er achter de website zitten. Je ‘staat’ als het ware voor je product. Je bent zichtbaar.


Het is handig om een beeldbank te hebben; foto’s gemaakt in je huisstijl die gebruikt kunnen worden als je een nieuw bericht of een blog wil plaatsen. Ik maak dan een aantal verschillende foto’s van je bedrijf, van jou, binnen of buiten, andere kleding, noem maar op.


Je hoeft zodoende geen fotograaf in te huren om per bericht een goede foto te maken, want je hebt dan al foto’s voorradig. Dit wordt de laatste jaren heel veel gedaan omdat zichtbaarheid zo belangrijk is geworden. Men klikt eerder op een bericht als er een originele foto bijstaat; geen stock foto die van internet is gehaald. Zo maak je een goede indruk op je klanten.


Neem een kijkje in mijn portfolio om een idee te krijgen van mijn werk. Uiteraard doen we alles in overleg. Jij en het gevoel wat je wil uitstralen staat bij mij voorop.


Ik help je om dat idee te vertalen in een afbeelding.

Ga naar de inhoud